Modulok

Opcionális modulok

Számos kiegészítő funkcióval tesszük még kényelmesebbé, praktikusabbá a rendszer használatát. A kártyarendszer mellé weboldal és webshop modul is igényelhető. A tartalmakat felhasználóbarát adminisztrációsnfelületről tudja szerkeszteni. A webshopon keresztül könnyedén tudja értékesíteni termékét, a portálon pedig egyszerűen tudja népszerűsíteni cége tevékenységét. A CityPay 2 az OTP Simple, Barion és PayPal fizetési rendszerekkel van összekötve. Emellett a Számlázz.hu és a Bilingó számlázási rendszerekkel tud kommunikálni. A készletnyilvántartást, fizetést, számlázást, vásárlói levelezést a rendszerünk automatikusan elvégzi, hogy legyen ideje mással foglalkozni.

Emellett a rendszerhez tartozó adminisztrációs felületen mindent egy kézben tarthat. Megtekintheti a megrendeléseket, könnyedén juthat statisztikai adatokhoz, kimutatásokhoz napi, heti, havi vagy akár éves lebontásba. Emellett 1 kattintással tud kimutatásokat exportálni a rendszerből.

Modulok
Pontgyűjtés

Pontgyűjtés, pontbeváltás

Hűségpont rendszer használatával vásárlói lojalitást tud kiépíteni, így Partnerei a közös együttműködés során jutalmakat, kedvezményeket kaphatnak. Az egyedi pontgyűjtési és kedvezmény rendszer minden üzleti modellt lefed, így nem tud olyan nagyot álmodni, melyet a rendszer nem tudna megvalósítani. A használatokról könnyedén tud statisztikákat, kimutatásokat exportálni a rendszerből, hogy a folyamatosan jólértesült lehessen a rendszerhasználatról.

Eseménykezelés, jegyértékesítés

A klasszikus jegyértékesítés és kezelés mellett, konferenciák és szakmai rendezvények teljeskörű ki- és beléptetését lekezeli a rendszer. Az okostelefonos jegykezelésnek köszönhetően egy pillanat alatt ellenőrizhető és érvényesíthető a látogató elektronikus jegye. Értékesítési, résztvevői statisztikákat, könnyedén tud exportálni az adminisztrációs felületről.

Események
Webshop

Webshop

Amennyiben online szeretné értékesíteni termékeit, kártyáit, esetleg egy közelgő konferenciára elektronikus jegyeit, ezt a CityPay 2 webshop moduljában könnyedén megteheti. Egyedi, arculathoz igazítható színvilág, reszponzív megjelenítés. Adminisztrációs felületről szerkeszthető termékek, több valuta, nyelv kezelése. OTP Simple, Barion és PayPal-os fizetés. Az automatizált folyamatoknak köszönhetően a vásárló a sikeres tranzakciót követően megkapja a számlát, e-mailben. Elektronikus kártya vagy jegy vásárlása esetén pedig a választott terméket.

Weboldal

Mutasson többet vállalkozásából, Partnereiből. Kártyarendszer üzemeltetése esetén automatikusan listázható elfogadóhelyek. Egyedileg szerkeszthető menüpontok, szöveges oldalak. Egyszerű videó, kép beágyazási lehetőség.

Weboldal

Előnyök - Kinek ajánljuk

Cégünk legnagyobb értéke az évek során felhalmozódott hazai, nemzetközi kapcsolat- és tapasztalatrendszer, valamint know-how, amelynek helyi megoldásokba való integrációját és hazai viszonyokra történő adaptációját segítik elő a rendelkezésünkre álló, részben saját fejlesztésű informatikai rendszereink.