Kinek ajánljuk

A CityPay 2.0 integrált elektronikus kártyarendszer megtervezésénél arra törekedtünk, hogy az élet szinte minden területén, ahol hozzáértő szakemberek szolgáltatások és termékek értékesítését végzik, támogassa és megkönnyítse az értékesítés folyamatát, ellenőrizhetővé, könnyen kezelhetővé, monitorozhatóvá és mérhetővé tegye a folyamatokat, a lehető legtöbb információt szolgáltassa a piaci, felhasználói vagy éppen ügyfél-igényekről és fogyasztói szokásokról, illetve nagy mértékben növelje a fogyasztói/felhasználói élményt. A végeredmény egy olyan nagy mértékben integrált és komplex információtechnológiai megoldás lett, amely az élet bármely területén képes a fenti stratégiai célok megvalósítását támogatni, legyen szó a városok által nyújtott életminőségről (az önkormányzatok, a város és annak lakosainak viszonyrendszeréről), a turistákról vagy éppen a mindennapi bevásárlásról.

Kinel ajánljuk
Önkormányzatoknak

Önkormányzatoknak

Az okosváros programok megvalósításában jelentős szerepet kapnak az elektronikus kártyarendszerek, mind az önkormányzat által a lakosoknak nyújtott szolgáltatások területén, mind pedig a településen működő szolgáltatók, intézmények vagy éppen kulturális létesítmények menedzsmentjében, az általuk kínált szolgáltatások, programok kommunikációjában. Használatuk élhetőbbé, áttekinthetőbbé és szerethetőbbé teheti az adott települést a lakosok számára, egyszóval javítja az ott élők életminőség-érzetét.

Kérje ingyenes konzultációnkat a kártyarendszerben rejlő lehetőségek feltérképezésére!

Szállodáknak

Az elektronikus kártyarendszerek kiváló eszközei az ügyfélmegtartásnak. A különböző ügyfélmegtartó eszközök közül az egyik leginkább bevált megoldást kínálják akár a bónuszpont gyűjtő rendszer, akár egyéb, a visszatérő vendégek kezelésére és jutalmazását támogató eszközkészletük révén. Ismerje meg vendégeit jobban, hogy még több és még személyesebb élményt tudjon szerezni nekik.

Kérje ingyenes konzultációnkat a kártyarendszerben rejlő lehetőségek feltérképezésére!

Szállodáknak
Turisztikai szervezeteknek

Turisztikai szervezeteknek

A hazai és külföldi piacokon eltöltött 20 éves fejlesztői, tanácsadói és stratégiai tervezői tevékenységünk során számos olyan turisztikai kártyarendszer-megoldást láttunk, implementáltunk és működtettünk méretükben és egyedi sajátosságaikban nagyban eltérő turisztikai térségekben, amik során szerzett tapasztalataink birtokában egészen biztosan megtaláljuk Önnel együtt az Ön térsége, szervezete számára leghatékonyabb megoldást. E téren szerzett tapasztalataink és referenciáink Budapest hivatalos turisztikai kártyarendszerének és turisztikai portáljának felépítésétől és üzemeltetésétől számos magyarországi térségi turisztikai kártyarendszer felépítésén és üzemeltetésén át Lenti térségének integrált turisztikai- és városkártyarendszerének implementálásáig terjednek.

Kérje ingyenes konzultációnkat a kártyarendszerben rejlő lehetőségek feltérképezésére!

Vendéglátóhelyeknek

Hasonlóan a szálláshelyekhez, mégis kicsit eltérő módon tőlük, kínálunk vendéglátóhelyek számára akár már működő rendszereikbe integrálható törzsvendég- és lojalitás kártyarendszert, melyből rengeteg fontos és hiteles adat nyerhető ki a vendégek szokásairól, preferenciáiról, ezzel megalapozva hosszú távú, nyereséges működésüket.

Vendéglátóhelyeknek
Kulturális intézményeknek, konferenciahelyszíneknek

Kulturális intézményeknek, konferenciahelyszíneknek

Smart megoldásinak közül különösen kedvelt az a rendezvény- és konferencia- menedzsment rendszer, mely a CityPay 2.0 segítségével akár a látogató- vagy résztvevőmenedzsmentet támogató eszközként is használható, nem is beszélve a rendszere integrált és egyéb rendszerekbe integrálható jegyértékesítő és -érvényesítő modulokról.

CityPay-t használó referenciáink

Tekintse meg a CityPay-t használó Partnereinket, akik több, mint 1 millió kedvezménykártyát tartanak nyilván a kártyarendszerben

Cégünk legnagyobb értéke az évek során felhalmozódott hazai, nemzetközi kapcsolat- és tapasztalatrendszer, valamint know-how, amelynek helyi megoldásokba való integrációját és hazai viszonyokra történő adaptációját segítik elő a rendelkezésünkre álló, részben saját fejlesztésű informatikai rendszereink.